Mirel Palada aruncă bomba: Iohannis stă mai prost ca Băsescu în sondaje

Mirel Palada, consilier guvernamental, dar și sociolog, aruncă bomba în privința încrederii de care se bucură președintele Klaus Iohannis în sondaje.

Citește și: Adevărul despre încrederea în Klaus Iohannis. Culisele unui nou sondaj- Exclusiv

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirel Palada susține că, la jumătate de an după ce a fost ales la Cotroceni, Klaus Iohannis ”stă mult mai prost” în sondaje decât stătea Traian Băsescu după jumătate de an de la câștigarea prezidențialelor.

”Tuturor pateticilor de servici care incearca sa spele buba de imagine cu care se confrunta Iohannis acum, afirmind vezi Doamne ca Iohannis sta mai bine decit statea Basescu la vremea respectiva, cind avea sub 50%, un singur cuvint: fraggoff.

Vezi și: Mutarea care îl elimină definitiv pe Traian Băsescu din politică

Basescu a avut imediat dupa alegere tot 70%, semizeul de servici, si a scazut la 50% doar dupa un an. Iohannis sta mult mai prost decit statea Basescu dupa jumatate de an. Pufosilor, oricit va chinuiti voi sa-l dati cu unguent sa treaca buba, degeaba. E vinata si umflata si prezinta semne de cangrena.

Bleen, despre tine e vorba”, a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook, unde a prezentat evoluția încrederii de care s-a bucurat Traian Băsescu de-a lungul timpului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel