EXCLUSIV  MINIVACANȚĂ 1 MAI 2018. Cele mai căutate DESTINAȚII în vacanța de Rusalii/1 mai

Litoral Romania
Litoral Romania

MINIVACANȚĂ 1 MAI 2018. Românii se pregătesc de minivacanța de 1 mai. Ei aleg fie destinații de litoral, cel românesc, bulgăresc sau Delta Dunării, fie city break-uri. 

MINIVACANȚĂ 1 MAI 2018. ”România este în acest an în topul preferințelor pentru minivacanța de 1 mai și cele mai căutate destinații (interne) sunt litoralul și Delta Dunării, urmate de stațiunile balneare și cele montane. Vacanțe externe gen city break precum Londra, Roma, Paris și Barcelona rămân foarte solicitate și în minivacanța de 1 mai din 2018. Per ansamblu, Bulgaria, destinații din România-litoralul și Delta Dunării, stațiunile balneare și cele montane precum și cele city break din marile orașe europene conduc clasamentul celor mai vândute destinații pentru minivacanța de 1 mai din 2018. Bugetul mediu alocat de o familie de români pentru minivacanța de 1 mai este de aproximativ 500 euro”, a declarat Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI Travel Center/Eurolines, pentru DCNews.

[citeste si]

MINIVACANȚĂ 1 MAI 2018. Acesta a adăugat că ”Este de remarcat și interesul tot mai crescut al turiștilor români pentru acele destinații din țară și străinătare, inclusiv din Bulgaria și Grecia- precum insula Thassos sau peninsula Halkidiki-., unde se poate ajunge cu mașina.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel