Mihai Trăistariu, verdict după FINALA EUROVISION 2015

Mihai Trăistariu, artistul care obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României - 172 de puncte, a făcut o analiză a finalei naționale Eurovision 2015.

"Dragilor, pentru că sunt un mega-fan Eurovision Song Contest și pentru că urmăresc acest concurs de când eram copil și pentru că am urcat pe scena mare în 2006 și pentru că simt că am idee despre cum ar trebui să arate artistul și piesa care sa nă reprezinte... vin și eu, cu umila mea părere despre ce-am văzut la Selecția Națională Eurovision - România!

Una peste alta, TREBUIE să ne rugăm ca Voltaj să facă o figură frumoasă la VIENA și să le ținem pumnii!

VEZI ȘI: SCANDAL la Eurovision înainte cu puține ore de marea finală. "A fost o greșeală" - EXCLUSIV

Mie mi-au plăcut ASTĂZI patru momente:

1. piesa Larei Lee (deși nu s-a concentrat deloc la cântat),
2. ideea faină de a cânta acapella, pe voci - avută de Blue Noise (piesa, totuși, nu are nimic catchy ),
3. Luminița Anghel (știam piesa - îmi fusese trimisă și mie spre înregistrare, însă am preferat să fug un pic în junglă,
4. pasajul cu " Save Us " cântat de Tudor Turcu (deși Ovidiu Anton cântă MUUULT mai bine).

Voltaj: O piesă în limba română. Pe mine nu mă duce cu gândul la câștig. Mai ales la Eurovision ... totuși, Zdob și zdub, cu " Bunica bate toba " sau tipa din Serbia cu " Molitva " au cântat în limba lor natală și au obținut un super loc pe scena mare. Deci se poate! Voltaj n-a fost în preferințele mele pe tot parcursul show-ului. Însă... recunosc cinstit că eu NICIODATĂ n-am nimerit câștigătorul.

În altă ordine de idei, cred că cei de-acasă s-au lasat conduși de mesajul piesei și au votat în consecință, iar juriul i-a luat drept profesioniști, cu sute de concerte la activ și destul de experimentați să treacă printr-un astfel de concurs!

Îmi mențin totuși părerea afirmând că piesa lor nu e nici pe departe pe tiparul Eurovision și-atunci nu pot să dau chiar niciun pronostic în privința lor!

Sunt sigur că vor cânta corect, că vor veni cu un show pe măsură și că vor da totul pe scenă!
Și NU cred că votul lor a fost aranjat așa cum s-a vehiculat astăzi peste tot! Pur și simplu cred că au fost votați pentru că lumea îi vede ca pe niște profesioniști în materie de muzică! Atât!", a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook. Întrega postare poate fi citită aici.

VEZI ȘI: PRIMA reacție a câștigătorului Eurovision 2015 România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel