Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre Eurovision: Se fac măgării. Dan Manoliu, vino înapoi

Mihai Trăistariu a dezvăluit că i s-a cerut să intervină, pentru anumiți artiști, de câte ori a fost în juriul Eurovision România.

Celebrul cântăreț a spus că niciodată nu a favorizat pe nimeni. Pentru el, mereu a contat talentul și nimic mai mult. Mihai Trăistariu, artistul care a câștigat un loc fruntaș la Eurovision cu melodia "Tornero", în 2006, a mai zis că dacă Dan Manoliu nu revine în delegația României la Eurovision, la anul... va participa la celebrul concurs, dar pentru altă țară.

"Am fost chemat de două ori în juriul Eurovision România... și DA ... am fost sunat de compozitorii care aveau piese în concurs! Nu i-am susținut câtuși de puțin pentru că nu suport pilele și intervențiile! Ba din contră, când primesc astfel de telefoane am tendința să judec piesa... la sânge.

În anul următor... m-a sunat un muzician celebru, chiar în timpul jurizării... să fiu atent la piesa X, care este cântată de vocea Y, care nu știu ce-a făcut și-a dres... și, poate îi pun notă mai mare! NICIODATĂ DRAGILOR ... NICIODATĂ !

Dacă mergem și la Selecția românească - Eurovision Song Contest cu blaturi... o să luăm ultimele locuri mereu !

P. S. : Va dați seamă că, dacă m-au sunat pe mine, au sunat tot juriul da? Ce-am spus mai sus... dovedește clar faptul că... SE SUNĂ, SE INTERVINE, SE FAC MĂGARII... Concluzie: Dan Manoliu, come back ! Dacă nu ... îmi pregătesc deja terenul pentru 2016, pentru altă țară!", a fost mesajul transmis de Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: EUROVISION 2015. Mihai Trăistariu, despre aranjamentele de la Eurovision: Am rămas înmărmurit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel