Mihaela Tatu, Ferma Vedetelor. Supriza Pro TV

 Mihaela Tatu
Mihaela Tatu

Mihaela Tatu revine la Pro TV.

Mihaela Tatu va face parte din echipa Ferma vedetelor, emisiune care debutează la Pro TV, marți, 13 februarie, începând cu ora 20.00. Va fi în show Mărioara, „negustoarea" fermei, cea care le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă.

Declarații

„De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un "autentic" reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic.

Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși - aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!", a spus Mihaela Tatu, notează paginademedia.ro.

[citeste si]  

Mihaela Tatu a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel