Metodă inedită de a evita plata suprataxei la bagajul de cală. Ce a făcut o pasageră din Filipine în aeroport - foto

Aeroport
Aeroport

O pasageră din Filipine a încercat o metodă inedită de a evita să plătească în plus pentru bagajul de cală, care depășise limita admisă de greutate, potrivit Daily Mail.

Gel Rodriguez, din Filipine, a decis să poarte 2,5 kilograme de haine după ce bagajul de transport a depășit greutatea maximă admisă de șapte kilograme. Aceasta a declarat că personalul companiei aeriene de la ghișeul de la check-in a validat geanta care cântărea nouă kilograme, astfel încât acesta urma să plătească o taxă în plus.

Dar, Gel Rodriguez a găsit o metodă inedită, îmbrăcându-se cu mai multe perechi de pantaloni, cămăși și tricouri cu scopul de a se încadra în limita de greutate admisă pentru bagaj. În ciuda soluției sale geniale pentru a evita să plătească excesul de bagaje, Gel a spus că nu va mai încerca niciodată să se îmbrace cu mai multe perechi de haine la aeroport, spunând ca i-a fost foarte cald. De asemenea, a glumit că, dacă ar fi știut că postarea ei va fi virală, ar fi „pozat mai bine” în imagine.

În urmă cu un an, un alt pasager în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a încercat să se îmbarce într-un avion „îmbrăcat cu prea multe haine“. Bărbatul dorea să călătorească dinspre Islanda spre Anglia, când şi-a dat seama că greutatea bagajului său depăşeşte limita impusă de compania aeriană, scrie cotidianul britanic The Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel