Mercur retrograd vine cu BLOCAJE. Astrolog: Vestea e că...

Rodica Mitu / 19 noi 2018 / 09:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Astrologul Daniela Simulescu anunță blocaje și neînțelegeri în comunicare, odată cu retrogradarea lui Mercur.

„Venus și-a oprit retrogradarea și nu ține cont deloc de faptul că a început și postul. Liber la iubit și păcătuit. Ce s-a rupt pe Venus retrogradă, rupt trebuia. Dacă ai început o nouă relație pe Venus retrogradă (05 octombrie-16 noiembrie, dar cu influență din 07 august), să nu ai multe așteptări. Cine s-a întors în viața ta pe Venus Rx, nu trebuia reprimit. Doar ți s-a părut că s-a schimbat. În orice caz, veți vedea lucrurile mai clar din 07 ianuarie", a transmis, pe contul de Facebook, Daniela Simulescu.

BLOCAJE

„Marte, cealaltă planetă importantă care a retrogradat anul ăsta, a ieșit de tot din zona retrogradării. Marte înseamnă energie și acțiune, și tocmai ce a intrat în Pești, iar toate inițiativele noastre vor fi direcționate către suflet, către stat acasă, retragerere, introspecție, consum alcool și alte substanțe, somn, visat”, conform astrologului.

Mercur a început să retrogradeze „și o va ține așa până pe 06 decembrie”. „Știm deja: blocaje, stricăciuni, întârzieri, neînțelegeri în comunicare. Doar că de data asta va retrograda din Săgetător în Scorpion. Și vestea este că, oricât de mult v-ați străduit să folosiți poleiala, lucrurile ascunse tot vor ieși la iveală", punctează astrologul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27