Mediul corporatist lansează talente la iUMOR. SURPRIZĂ totală

Scutaru Cristina / 21 apr 2017 / 17:00 Salveaza PDF Comentarii

Mediul corporatist lansează talente în ediția de duminică a emisiunii „iUmor".

Un domn serios, angajat într-o corporație multinațională, va fi o apariție neașteptată la „iUmor", duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Concurentul însoțit de o chitară va reuși printr-un număr de stand-up să îi facă pe toți cei trei jurați ai emisiunii să se bucure de prezența lui pe scenă.

„Acest nene sobru a venit cu un umor pe care l-am recunoscut. Cred că a descoperit cheia mea de a face versuri. Practic a folosit aceleași rețete", va aprecia Cheloo.

„Familist care lucrează într-o corporație și care, cumva, în tot acest ritm nebun corporatist al lui, ca al milioanelor de alți oameni (...) a găsit răgazul să pună pe hârtie niște lucruri... Băi, frate, există în această nație o zonă de creativitate absolut ieșită din comun", va conchide Mihai Bendeac, mulțumindu-i concurentului că a venit să îi însenineze ziua, transmițându-i că are tot respectul său și, cu siguranță, numărul lui merită să fie și va fi viral.

Emoționat și încântat, concurentul va declara echipei de producției că a conceput acest număr special pentru „iUmor" și că este o ieșire totală din rutina sa.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11