Mayweather l-a spulberat pe McGregor în "lupta secolului" - VIDEO

Lupta secolului, așa cum a fost caracterizată meciul de box dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, a început duminică dimineață la Las Vegas, puțin după ora 07.00, ora României, a luat sfârșit. Floyd Mayweather a câștigat fără probleme lupta cu campionul UFC, Conor McGregor, în repriza a 10-a, când arbitrul a întrerupt partida.

Meciul de box a fost mai mult un show, miza fiind câștigul fabulos pentru cei implicați în organizarea acestui meci.
Mayweather nici nu l-a atins in primele 4 runde, iar cand a inceput sa dea drumul la lovituri s-a vazut ca irlandezul nu ar face fata in ringul de box nici macar cu un campion retras de 5 ani de zile.

Americanul s-a intrebuintat serios abia din reprizele 7-8, iar in repriza a noua a fost la un pas sa-l faca KO. McGregor s-a dus impleticit in coltul sau, a revenit la fel de obosit, iar Mayweather l-a lovit din toate directiile, arbitrul de ring oprind meciul si acordand victorie prin KO tehnic.

[citeste si]

Aproximativ 500 de milioane de dolari vor imparti cei doi luptatori. Lui McGregor ii vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, in timp ce marea parte a bursei va fi incasata de Mayweather.

McGregor, la cei 28 de ani, este marea vedeta a UFC, cel mai important campionat de arte martiale mixte (MMA), in timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box in 2015, dupa ce a castigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist si a adunat o avere de evaluata la 800 milioane dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel