Luminița Anghel, reacție după finala Eurovision: NU NE ONOREAZĂ!

Voltaj a câștigat finala națională Eurovision 2015. Pe locul doi s-a aflat Luminița Anghel, artista pe care mulți și-ar fi dorit-o învingătoare.

Până acum, Luminița Anghel nu a dorit să facă declarații pe această temă, însă, pe contul său de Facebook a răbufnit. O admiratoare i-a scris un mesaj care a făcut-o pe artistă să atace dur trupa Voltaj.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu, REACȚIE despre scandalul EUROVISION 2015 - EXCLUSIV

"Sunt atât de supărată de tristă, de scarbita, de revoltata, de nemultumita de facatura aceasta ordinara care au facut-o membrii juriului! A fost o manipulare pe față și din partea organizatorilor... Liana Stanciu vroia o piesa cu mesaj! Ce să spun, interesează pe cineva mesajul celor de la Voltaj! Nici nu pot dormi de nervi, nu pot să cred că nu ne reprezinți! Cu Voltaj, nici nu ne calificam! Luminița, pentru mine tu ești învingătoarea, ascult cu drag și plăcere piesa ta!

Este superbă, tu ai cântat-o minunat, ținută impecabilă! Ai fost un STAR adevărat!!! Te iubesc și te-am votat! Păcat, mare păcat! Se pare că nu se vrea un Eurovision în România! Nici nu vreau să-mi închipui ce-i în sufletul tău! Dar eu te iubesc sincer și-ți doresc ăa treci și peste "încercarea" aceasta!", a fost mesajul unei admiratoare pentru Luminița Anghel.

Artista a lăsat și ea un comentariu la postarea fanei sale.

"Știu! Am știut de mult... Trist! Din păcate, mesajul ales nu ne onorează... Arătăm cât de săraci suntem, că nu avem locuri de muncă, ce trist e în țara asta, copiii plâng după părinții lor, sărmani... Vaaaiii! Ce carte de vizită!", a scris Luminița Anghel pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel