LUCIA CADOTSCH - Green Hours 23

Pe 1 septembrie, se împlinesc 23 de ani oficiali de Green Hours jazz-café. Cu această ocazie, publicul va avea parte de un eveniment special. Vă invităm deci să o ascultați pe cîștigătoarea ECHO Jazz Award 2017 la categoria „Cea mai bună vocalistă a anului“, elvețianca LUCIA CADOTSCH. 

Aclamatul său program „Speak Low„ (enja/yellowbird records), sugerînd o nouă posibilă direcție în muzica de azi - definită deja drept ”acustic retro-futurism” - va fi prezentat pentru prima dată în România, la Green Hours jazz-café

"Lumînări care încă pîlpîie, frecvențele zilei de ieri care încă rezonează. Acesta este acustic-retro-futurism! 

...Era o lume diferită pe atunci. A fost o vreme cînd puteai să amplifici sunetul cu electricitate, înainte să-l poți acumula în plastic și să-l porți de la un capăt la altul al Pămîntului. Acesta este remixul, păstrîndu-l simplu și brut. Trei voci care, cu încăpățînare, încearcă să creeze nucleul muzicii: Ritmul!" 
(Lucia Cadotsch)

Celelalte 2 ”voci” extraordinare din concertul aniversar al Green Hours sînt de asemenea muzicieni recunoscuți în zona jazz-ului contemporan european pentru măiestria și inovația interpretării: OTIS SANDSJÖ (saxofon tenor) și PETTER ELDH (contrabas).

Evenimentul "Lucia Cadotsch. Speak Low" beneficiază de sprijinul Ambasadei Elveției la București și Swiss Sponsors' Fund Romania.

“Clubul de jazz din Calea Victoriei 120 a luat ființă pe 1 septembrie 1994 devenind în scurt timp un "hub" cultural recunoscut în lumea artstică & boemă a capitalei și nu numai. Se poate bucura de titlul de "cel mai longeviv club de jazz din țară" și de cel de "primul cafe-teatru din România".

Precum organismele vii, a avut - și are - parte de suișuri și coborîșuri, unele spectaculoase, în ambele sensuri. Poate că determinarea înspre perseverență, consecvență, independență și libertate a creației, reprezintă calitatea principală a zonei de lume Green Hours. 

Cu siguranță însă, lucrurile bune ce se intîmplă în această zonă a noastră nu ar fi posibile fără existența activă a unor artiști de valoare și/sau fără prezența activă a publicului. Le mulțumim, la ceas aniversar. La Mulți Ani Green-ului, artiștilor, spectatorilor!” - Voicu Rădescu, director și fondator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel