LPF: Rapid - 6 meciuri fără spectatori, MM Stoica - suspendat 5 luni

rapid
rapid

Echipa giuleșteană  va juca 6 jocuri pe teren propriu fără spectatori, a decis LPF, după incidentele provocate de fanii Rapidului la meciul cu Steaua, din etapa a 26-a a Ligii I.  Totodată, clubul Rapid a fost amendat cu suma de 90.000 de lei, care se adaugă la cei 60.000 de lei amendă din partea Jandarmeriei.Nici Mihai Stoica nu a scăpat fără  sancțiuni, acesta fiind suspendat 5 luni și a primit o amendă de 10. 000 de lei.

Rapid mai are de disputat pe teren propriu patru meciuri în acest sezon, cu CS Turnu Severin (etapa a 28-a) cu Concordia (etapa a 30-a), cu Universitatea Cluj (etapa a 32-a) şi cu Ceahlăul (etapa a 34-a), astfel că va disputa și primele două partide din sezonul viitor fără spectatori, în cazul în care decizia LPF rămâne neschimbată în urma unei eventuale contestații la Comisia de Apel a LPF.

  Managerul Stelei, Mihai Stoica a fost suspendat pe o perioadă de 5 luni şi a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, considerându-se că a avut un rol provocator în incidentele de pe stadionul Giuleşti.

 De asemenea, Dănuţ Perjă, team-managerul echipei Rapid, a fost suspendat o lună, iar antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, şi team-managerul Stelei, Marius Ianuli, au fost amendaţi cu câte 320 de lei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel