Lovitură în showbiz. Artist CELEBRU, îndrăgostit de Selly: "L-am simțit, face toți BANII. Era și Dorian Popa de față"

Un artist cunoscut a făcut public faptul că e îndrăgostit de Selly, asta după ce și-a făcut curaj să vorbească despre orientarea sa sexuală. 

Selly, pe numele adevărat Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România și se pare că este iubit și admirat de foarte multe persoane și mulți artiști. 

Marius Baldovin face furori, după ce a făcut o declarație halucinantă despre vlogger. Cântărețul de muzică populară a decis să spună adevărul despre orientarea sa sexuală, iar acum a venit cu o picanterie la care nu se aștepta nimeni și anume că a pus ochii pe nimeni altul decât Sellly.

„Selly era entuziasmat când m-a văzut. Mi-a zis că mă cunoaște după scandalul cu Zăvo. Am vorbit cu el vreo șapte minute. Era și Dorian Popa, și cu el am vorbit. Dar Selly mi-a intrat în cap de foarte mult timp… E un băiat cu caracter, chipeș, un băiat pe care nu ai cum să îl refuzi vreodată. Mi-aș dori mult să întrețin … Dar nu mai spun… E un băiat dorit… Și-a câștigat frumusețea prin adaptarea și sinceritatea pe care le are. L-am simțit și când am purtat discuția cu el că e un băiat care face toți banii, iar când spun asta se știe despre ce vorbesc. Are gesturile romantice, se vede că cine va sta cu el va avea de câștigat și nimeni nu va pierde cu el în relația de zi cu zi, dar și a dragostei”, a spus Marius Baldovin, citează playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel