LOTO. Cât de aproape ești de câștig în septembrie, în funcție de zodie

Berbec

Esti o persoana destul de norocoasa chiar daca nu ai experimentat pana in acest moment sau efectiv nu ai fost incantata sa joci vreun astfel de joc. Ai in minte cateva cifre care-ti vor aduce potul cel mare, asa ca nu mai sta pe ganduri.

Taur

Avand in vedere ca nu prea crezi in noroc si esti de parere ca orice ban care intra in cont trebuie muncit, nu sunt sanse prea mari sa joci la loto, cu toate ca daca ai incerca, probabil te-ai bucura de un castig minor care sa te impulsioneze.

Gemeni

Ti-ai explora aceasta latura la maxim si daca s-ar putea chiar zilnic. Esti norocos si asta stii tu dar si cei din jur. Nu vei pleca de nicaieri cu mana goala si te vei bucura de castiguri foarte mari, dar nu in luna septembrie.

Rac

Nu esti un fan declarat a nici unui tip de joc de noroc dar parca la loto ai incerca. Inainte sa pariezi gandeste-te ca norocul nu-ti este chiar prieten si nu te arunca cu sume mari inca de la inceput.

Leu

Si Leii sunt semne zodiacale extrem de norocoase si iti place sa traiesti periculos si la limita. Cu toate ca uneori exagerezi, in aceasta luna printr-un miracol, reusesti sa te abtii si pariezi in limite.

Fecioara

Esti o persoana care gandeste de doua ori inainte de a actiona, asa ca nu prea vezi o logica in tot ce inseamna jocuri de noroc. Nu vei castiga la loto din simplu motiv ca nu vei participa vreodata.

Vezi articolul integral pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel