Loteria Română, probleme grave la extragerile de joi, 10 decembrie

Tragerile Loteriei Române de joi seara au întârziat minute bune. Programate pentru orele 18,00, TVR 1 a prezentat câteva imagini din studioul unde trebuia să aibă loc extragerile, după care postul public a intrat cu calupuri de  Publicitate până la orele 18,45, orele la care transmisia trebuia să fie încheiată încă de la 18,30.

Contactată telefonic, Loteria Națională, prin Biroul de presă nu a putut să ne dea un răspuns la ce se întâmplă în studiuol unde trebuia să se țină tragerile, urmând să revină la redacție cu informații despre acest incident.

Citește și: LOTO, LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de joi, 10 decembrie, 2015. Report de peste 28 milioane de lei la Loto 6/49

În jurul orelor 18,50 am primit de la Loterie următorul comunicat:

"Tragerile loto de astazi, 10 decembrie, nu au putut fi vizionate in direct, pe TVR1, in intervalul orar anuntat si in conditiile obisnuite, din cauza unor probleme tehnice ce tin de transmisiunea tv.

C.N. "Loteria Romana" S.A. isi cere scuze pentru acest inconvenient si va invita sa vizualizati rubrica "Rezultate" a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astazi, imediat dupa incheierea procesului de omologare.

Totodata subliniem faptul ca inregistrarea tragerilor loto de astazi va fi postata si va putea fi vizualizata pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

Precizam ca acest inconvenient de natura tehnica nu afecteaza in niciun fel securitatea tragerilor loto si nici nu influenteaza caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfasurandu-se, ca de obicei, in prezenta si sub supravegherea comisiei formata din reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Administratiei si Internelor, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Ministerului Tineretului si Sportului, Biroului Roman de Metrologie Legala si C.N.L.R.", precizează comunicatul Loteriei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel