Loteria Română, anunț surprinzător: Două jocuri importante, suspendate

Loteria Română a anunțat pe site-ul oficial că suspendă temporar, începând cu data de 1 Martie, două jocuri importante: Pronosport și Prono_S.

„C.N. „Loteria Română S.A. anunță participanții la jocurile Pronosport și Prono_S că, începând cu data de 1 martie a.c., suspendă temporar organizarea acestor jocuri, până la obținerea noii licențe și autorizații de exploatare, în conformitate cu noile norme metodologice de punere în aplicare a OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, ce urmează să intre în vigoare", se precizează pe site-ul loto.ro.

Stelian Ogică, cel mai cunoscut parior la loto, consideră că "este o chestie de timp până când, probabil, Loteria Română se va închide definitiv".

"Loteria Română este în cădere liberă și din ce în ce se accentuează. Au apărut pe piață foarte mulți concurenți și ei nu au avut manageri de calitate și nu au știut să facă față acestei concurențe. Și de aici încolo este o poveste care se poate detalia. Începând de pe vremea Viviana Mincă (...), este o chestie de timp până când, probabil, se va închide definitiv, pentru că apar concurenți, pentru că ei trebuie să vină cu ceva nou, tot timpul nu au venit cu o strategie nouă, transparentă și convingătoare pentru jucători", a declarat, duminică, prin telefon, la România TV, Stelian Ogică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel