LOTERIA BONURILOR FISCALE se schimbă: Maximum 100 de câștigători!

Loteria Bonurilor Fiscale se schimbă după ce la prima extragere au fost înregistrate peste 18.000 de bonuri câștigătoare, premiul ajungând la puțin peste 60 de lei.

Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a adoptat un raport care admite unele amendamente propuse de către guvern la Ordonanţa care legiferează Loteria Bonurilor Fiscale.

Premiul de 1 milion de lei va fi împărţit la maximum 100 de persoane, adică un premiu minim de 10.000 de lei, pentru un bon câştigător.

Un alt amendament adoptat prevede ca fiecare persoană care are unul sau mai multe bonuri câştigătoare să meargă să le înregistreze la ANAF, unde va primi un număr de ordine. După expirarea termenului, dacă sunt maximum 100 de bonuri câştigătoare, premiul de un milion de lei va fi împărţit, în mod egal, la toţi cei înscrişi.

"Dacă numărul bonurilor câştigătoare înscrise este mai mare de 100, va avea loc o nouă extragere aleatorie", a spus Attila Gyorgy, secretar de stat de la Ministerul Finanţelor, fără a preciza ce înseamnă o extragere aleatorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel