LOTERIA BONURILOR FISCALE, prima extragere din 2016. Varianta câștigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. O nouă rundă a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminică, aceasta fiind prima extragere pe anul acesta.  În cursă au fost incluse bonurile emise între 1–31 decembrie 2015. 

 

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Conform extragerii, bonurile câștigătoare sunt cele în valoare de 142 lei, emise la 30 decembrie 2015.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, la sediile ANAF. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. În cazul în care numărul bonurilor câștigătoare trece de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, al Loteriei Române, dar și pe site-ul ANAF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel