Loteria bonurilor fiscale - o nouă extragere duminică, 18 octombrie

O nouă etapă de selecţie a bonurilor fiscale câştigătoare, emise în perioada 1 - 30 septembrie, va avea loc duminică, 18 octombrie, a anunţat, joi, Ministerul Finanţelor Publice. DC News va transmite, începând cu orele 17,20, combinația norocoasă.

UPDATE: 16 este ziua căștigătoare lunii septembrie

274 este valoarea bonului câștigător aferent zilei de 16 septembrie, fără a lua în calcu zecimalele.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi organizată prima etapă de selecţie care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

După stabilirea bonurilor fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în 'Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale', respectiv pentru verificarea autenticităţii de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

[citeste si]

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,20, şi va putea fi transmisă în direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel