Lazăr, premiul GDS - donat deținutilor politici. Cristoiu: Ce vrea să demonstreze procurorul general

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Augustin Lazăr a anunțat că premiul primit din partea Grupul de Dialog Social (GDS) îl va dona disidentului politic Iulius Filip și tuturor luptătorilor anticomuniști. Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat gestul actualului procuror general.

Domnul Augustin Lazăr are în buzunar decizia de pensionare și tot ceea ce face la ora actuală este o mare enigmă deoarece tot ce  face, inclusiv această idee aberantă de a da premiul GDS lui Iulius Filip, nu face altceva decât să adâncească scandalul și să administreze lovituri cumplite campaniei anticomuniste.

De regulă, într-un asemenea caz, și aici mă miră de ce el nu a fost tăiat din rădăcină, se curmă prin demisie sau prin tăcere. Dacă ați observat, în ultima vreme, domnul Augustin Lazăr nu numai că nu tace, că oricum iese la pensie și îl vom uita, face tot ce este posibil pentru a vârî și mai tare în mocirlă pe acești anticomuniști. 

Îmi dă mai mult impresia că domnul Lazăr este un fel de de vârf al fostei securități care vrea să ne arată că deținuții politici erau de fapt niște deținuți de drept comun și că anticomuniștii sunt niște fripturiști, a declarat Ion Cristoiu, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea prezentată de Violeta Romanescu, la România TV.

Vezi și: GDS îi acordă premiul lui Augustin Lazăr. Răsturnare de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel