Ștefan Bănică Jr., TAXAT de Lavinia Pîrva. Gest neașteptat după fotografia artistului cu Violeta, fiica Andreei Marin

Foto: Instagram Lavinia Pîrva
Foto: Instagram Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a reacționat după ce Ștefan Bănică Jr. a publicat o fotografie cu fiica lui și a Andreei Marin.

Ștefan Bănică jr. este unul dintre cei mai importanți, cunoscuți și apreciați artiști din România și chiar dacă se află în atenția publicului de ani de zile, încă din tinerețe, în ceea ce privește viața personală, dar mai ales în ceea ce-i privește pe cei trei copii ai săi, cântărețul a fost destul de secretos și discret de-a lungul anilor. 

Artistul de poate mândri cu o carieră impresionantă, dar ci cu niște copii superbi.

Acum, cântărețul a decis să publice o imagine cu fiica lui și a Andreei Marin, Violeta, iar fotografia a surprins pe toată lumea.

Violeta are 13 ani și este rezultatul mariajului dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. 

După ce Andreea Marin a început să publice tot mai des imagini cu Violeta, acum a venit rândul cântărețului. 

După ce s-a întors din Capri, unde a fost în vacanță alături de prezentatoare și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, Violeta s-a aflat în public la una dintre reprezentațiile tatălui ei.

"Ieri în Herăstrău, la spectacolul „La Pulce”, am avut în sală „o fetiță dulce”! Fata mea!", a scris Ștefan Bănică Jr. în descrierea fotografiei publicată pe Facebook.

(Vezi FOTOGRAFIA AICI)

Lavinia Pîrva l-a taxat pe Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva i-a răspuns lui Ștefan Bănică, după ce bărbatul a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare alături de fiica sa, Violeta, a cărei mamă este Andreea Marin.

La doar câteva zile după ce soțul ei a publicat o poză cu fiica sa, Lavinia Pîrva nu s-a lăsat mai prejos și a împărtășit cu fanii ei o fotografie rară și complet neobișnuită care i-a surprins pe fani.

În poză apar ea, Ștefan Bănică și fiul lor, Alexandru, în vârstă de doi ani, dar cu spatele, așa cum cuplul i-a obișnuit deja pe internauți.

Ștefan Bănică, pus la ZID pentru fotografia cu Violeta, fiica lui: Păcat... părinți "second hand"

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți la începutul anului 2019, iar de atunci, nu au publicat nicio imagine cu micuțul Alexandru. 

Cu toate acestea, vedeta le-a mai dezvăluit urmăritorilor diverse ipostaze cu cel mic, dar niciodată nu i-a arătat fața. În urmă cu doar câteva ore însă, Lavinia Pîrva a publicat o nouă imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, gest care i-a scandalizat pe unii dintre fanii cuplului. 

- "De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia?? Este urât sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru, deci, fotografiat din față, Lavinia!"

- "Omulețul crește mare sănătos și... frumos! Chiar dacă se vede doar din ...spate!"

- "Are ureche drăguță"

- "Arată-l că este frumos"

- "E de bun simț să ni-l arăți"

Lavinia Pîrva, detalii neașteptate despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr

În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, Violeta.

"Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța", a declarat Lavinia Pîrva, la Prima TV.

"Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot", a completat ea.

Citește și: 

Simptomul CIUDAT al COVID-19 care ar trebui să-ți dea de gândit. Ce au descoperit cercetătorii

Cîțu, umilit și CONCEDIAT de banca la care lucra: I-au mutat biroul lângă toaletă, să-l determine să plece

Gheorghe Turda - Constantin Enceanu, SCANDAL pe scenă. I-a aruncat apă în față: Nu e normal cu capul, un needucat! Toată lumea a rămas stupefiată

Irina Fodor rupe tăcerea despre Asia Express: M-a LOVIT foarte tare, m-a șocat

Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluire despre Reghe: Vă spun ceva în premieră

Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului: Fetele bune au gura mai mică. La noi e invers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel