Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluire despre Reghe: Vă spun ceva în premieră

Foto: Instagram Sarah Dumitrescu
Foto: Instagram Sarah Dumitrescu

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a făcut noi declarații despre Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, a făcut noi declarații în scandalul divorțului dintre mama ei și Laurenţiu Reghecampf, acuzat că o înşală pe impresară.

"Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: "Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul. Nimic nu stă în faţa familiei".

Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei", a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit as.ro.

S-a încheiat coşmarul pentru Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan

La 20 de ani, Sarah Dumitrescu s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde încearcă să îşi facă un nume în baschetul feminin. Tânăra s-a confruntat în ultimul timp cu probleme de sănătate, având probleme la ambii genunchi. Aceasta a ajuns chiar și pe masa de operație. 

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

"Sunt bine, da. Vă mulţumesc. Încet, încet, intru în programul echipei. Genunchii arată perfect. Abia aştept să intru pe teren. Să nu uitaţi că suntem numărul 1", a declarat Sarah Dumitrescu.

Românca a semnat cu Cal Poly după ce s-a despărţit de echipa de baschet a Universităţii Mississipi. Sarah îşi pregăteşte revenirea, iar Anamaria Prodan a reacţionat la ultima postare a fiicei ei. "Superbitatea mea", a comentat agentul de jucători.

Sarah rupe tăcerea despre Reghe: Nu vom mai accepta orice guri de canal! Merită bătuți cu biciul ud!

În urmă cu câteva săptămâni, Sarah a făcut și alte declarații despre amantele lui Laurențiu Reghecampf. 

Fiica impresarei susține că familia nu va accepta niciodată astfel de informații cu "femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca "Guri de Aur"", în preajma antrenorului.

"Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’, de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!”, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit playtech.ro

Ce sfat a primit Sarah de la Laurențiu Reghecampf 

În plus, fiica impresarei a mai amintit și de câteva vorbe pe care chiar Laurențiu Reghecampf i le-ar fi zis cândva. Cel din urmă i-ar fi zis ca niciodată să nu aplece privirea la un bărbat care își chinuiește familia, o dezonorează, nu o respectă și îi batjocorește pe cei dragi.

În ceea ce privește escapada din Grecia, Sarah susține că nu crede nimic și crede cu tărie în scenariul adus în prim-plan al mamei care arată că bărbatul și Luca au mers acolo pentru a se ruga.

"Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu", a mai spus Sarah Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel