Lavinia Pîrva, făcută PRAF pe Internet, după ce a publicat o fotografie cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică: Este urât / Are ureche drăguță

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Lavinia Pîrva a fost atacată dur de urmăritorii săi, după ce a publicat o imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți la începutul anului 2019, iar de atunci, nu au publicat nicio imagine cu micuțul Alexandru. 

Cu toate acestea, vedeta le-a mai dezvăluit urmăritorilor diverse ipostaze cu cel mic, dar niciodată nu i-a arătat fața. În urmă cu doar câteva ore însă, Lavinia Pîrva a publicat o nouă imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, gest care i-a scandalizat pe unii dintre fanii cuplului. 

"A fi parinte este iubirea inmultita cu infinitul. Vei creste pana cand nu te voi mai putea tine in brate, dar intotdeauna va fi loc pentru tine in inima mea", a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. 

"De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia?? Este urât sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru, deci, fotografiat din față, Lavinia!", "Omulețul crește mare sănătos și... frumos! Chiar dacă se vede doar din ...spate!", "Are ureche drăguță", "Arată-l că este frumos", "E de bun simț să ni-l arăți"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel