Urmărește emisiunea live


Gheorghe Turda - Constantin Enceanu, SCANDAL pe scenă. I-a aruncat apă în față: Nu e normal cu capul, un needucat! Toată lumea a rămas stupefiată

Foto: Facebook Gheorghe Turda / Constantin Enceanu
Foto: Facebook Gheorghe Turda / Constantin Enceanu

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu sunt în plin scandal. Ce au putut face pe scenă, în văzul tuturor. 

După un an de pauză din cauza pandemiei de COVID-19 și imediat după revenirea pe scenă, mari nume din folclorul românesc au declanșat un adevărat scandal. 

Este vorba despre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. 

Cei doi și-au aruncat cu paharele în față și cu vorbe grele, la un eveniment unde s-au întâlnit din întâmplare, totul din cauza repertoriului.

Gheorghe Turda s-a urcat pe scenă și nici bine nu a deschis gura să cânte prima melodie, că rivalul său Constantin Enceanu a sărit ca ars.

Constantin Enceanu ar fi răbufnit, s-ar fi ridicat nervos de la masă și ar fi început să țipe din toți rărunchii la Turda.

Gheorghe Turda i-a aruncat lui Enceanu un pahar cu apă în față: Băiatul nu e normal cu capul. Ce a terminat la viața lui?

Mai mult, scandalul a degenerat atunci când Gheorghe Turda s-a enervat și el și a aruncat cu un pahar cu apă spre Constantin Enceanu, cu scopul de a-l răcori pe artist.

"Eu am cântat o doină, nici n-am cântat două versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui.

Un provocator și un needucat! I-am aruncat apa din pahar! Recunosc treaba asta. Peste masă, ca să-l potolesc. Exact așa cum s-a întâmplat cu regretatul Vadim Tudor. Băiatul nu e normal cu capul, se crede atât de mare vedetă, încât vrea numai el să se audă. Se crede buricul pământului. Eu sunt cântăreţ de operă polivalent, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii", a declarat Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Ce spune Constantin Enceanu despre scandalul de pe scenă

"M-am certat cu domnul Turda? Nu comentez! Dacă acelea sunt declarațiile lui, luați-le ca atare. Eu mă înțeleg foarte bine cu colegii mei și m-am înțeles întotdeauna foarte bine. Vă mulțumesc", a fost  reacția lui Constantin Enceanu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Irina Fodor rupe tăcerea despre Asia Express: M-a LOVIT foarte tare, m-a șocat

Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluire despre Reghe: Vă spun ceva în premieră

Ștefan Bănică, pus la ZID pentru o fotografie cu Violeta, fiica lui: Păcat... părinți "second hand"

Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului: Fetele bune au gura mai mică. La noi e invers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel