Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului: Fetele bune au gura mai mică. La noi e invers

Foto: Instagram Nicoleta Luciu
Foto: Instagram Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre problemele din căsnicia ei.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani, atunci când a decis să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, pentru a fi mai aproape de soțul care are afaceri în zonă. 

Acum, Nicoleta Luciu a vorbit despre problemele din căsnicia ei cu Zsolt Csergo și despre modul în care a ales iubirea și viața de familie în locul celerității și în ciuda infidelităților bărbatului. 

În urmă cu câțiva ani, partenerul de viață al vedetei a avut mai multe aventuri cu o antrenoare de fitness, iar Nicoletei Luciu nu i-a picat deloc bine să își vadă omul iubit în acele ipostaze, cu o altă femeie.

Ce spune Nicoleta Luciu despre infidelitățile soțului

Nicoleta Luciu a dezvăluit cum decurge căsnicia de care a ținut cu dinții pentru a nu-și destrăma familia.

"E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata.

(…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el", a dezvăluit Nicoleta Luciu, potrivit wowbiz.ro.

Nicoleta Luciu și soțul ei au dat lovitura

 

Nicoleta Luciu și soțul ei fac o echipă bună și au reușit să dea lovitura în afacerile imobiliare. Numai în 2019 au produs aproape două milioane de lei. 

Afaceristul Zsolt Csergo şi-a înfiinţat în 2006 o companie de dezvoltare imobiliară, prin care a ridicat un complex rezidenţial în Miercurea-Ciuc, oraşul său natal. 

Până în 2010, compania a fost o adevărată gaură financiară pentrui Zsolt, înregistrând mereu pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 765.000 de euro în primii 5 ani de activitate. Apoi, după ce firma a început să vândă apartamentele din complexul rezidențial, s-a înregistrat şi profit, din 2011 şi până în 2014, câștigul total al companiei lui Zsolt fiind de aproximativ 2,3 milioane de lei, adică 500.000 de euro.

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, arată că afacerea s-a redresat spectaculos. Profitul net a fost de 2.532.787 lei (mai mic decât cel din 2018, de 2.993.517 lei), însă câștigul este unul extraordinar dacă ținem seama de context. Astfel, la finalul lui 2019, firma avea datorii de 3.133.433 lei, cu mult mai mici decât cele de la finalul lui 2018, care erau de 9.966.990 lei, potrivit aceleiași surse.

Întreaga ei familie pleacă pe iahtul din Croația

“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastile, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănâncă destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă sau baie. Dietă ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă”, au declarat surse din anturajul vedetei, pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel