Laura Bretan, finalistă Eurovision. Val de reacții: Va fi câştigătoare

A doua semifinală a Selecției Naționale a Eurovision România a avut loc duminică, 10 februarie 2019. A fost un show organizat la Arad.

Duminică seara, la TVR, au fost desemnați cei șase finaliști ai concursului Eurovision România, iar printre aceștia se numără și Laura Bretan, câştigătoarea sezonului 6 al emisiunii "Românii au talent"!

Piesa Laurei Bretan, reacții pozitive


Piesa "Dear father", cântată de Laura Bretan, a fost foarte bine primită de internauții străini, care o văd câștigătoare pe cântăreața de origine română.

Doi bloggeri specializați pe concursul Eurovision au comentat pe platforma YouTube prestaţiile concurenţilor de la Selecţia Naţională Eurovision România 2019.

VEZI ȘI Scandal Eurovision 2019. TVR, precizări după imaginea cu PNL

"Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune (Laura Bretan n.r). Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă", au fost reacţiile celor doi. "Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii. (..) Are un impact foarte mare. Te emoţionează pur şi simplu. Ar putea fi câştigătoarea Selecţiei Naţionale. Are toate calităţile unui câştigător", au mai adăugat autorii.

Va fi câştigătoare!


"Ea e preferata mea. Va fi câştigătoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selecţiile Naţionale din acest an", a exclamat unul dintre bloggeri. "E într-adevăr extrem de bună", a venit replica celuilalt. 

Finala Naţională va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucureşti.

CITEȘTE ȘI Finaliști EUROVISION 2019 România live a doua semifinală Arad 10 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel