Laura Bretan Eurovision. Ce a apărut în mediul online, după desemnarea căștigătorului

Laura Bretan
Laura Bretan

Laura Bretan, favorita publicului în finala națională Eurovision 2019, a transmis un mesaj emoționant lui Ester Peony, cea care va reprezenta România la Tel Aviv.

Deși Laura Bretan s-a clasat pe locul al doilea, cu melodia „Dear Father", concurenta este mândră de prestația ei și a ținut să o felicite pe Ester Peony, pentru reușită.

„Felicitări, frumoaso!" , a scris Laura Bretan, alături de un mesaj de încurajare și haștagurile  #telaviv și #eurovision. Mesajul este însoțit și de o poză sugestivă care o înfățișează pe Laura Bretan, în timp ce o îmbrățișează pe Ester Peony, câștigătoarea selecției naționale Eurovision de anul acesta.

Laura Bretan, preferata românilor


Într-o petiție lansată în mediul online, oamenii își exprimă dorința ca publicul să fie recunoscut ca cel care trimite concurentul de anul acesta în competiția de la Tel Aviv. Aproape 5.000 de utilizatori din mediul online au semnat deja această petiție.

În urma voturilor exprimate de public, 12 puncte au fost alocate concurentei Laura Bretan, 10 puncte pentru Trooper și 8 puncte pentru Bella Santiago. Ester Peony a primit 3 puncte din partea publicului.

"Prin aceasta dorim să fim recunoscuți... ca poporul care a schimbat votul și regulile... Cerem de la TVR și de la Eurovision România să reconsidere câștigătorul concursului ESC România 2019 câștigătorul televotului.

Vezi aici prestația Laurei Bretan de la Eurovision:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23