Laura Bretan are o adversară dură în FINALA AMERICA'S GOT TALENT

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. LAURA BRETAN și GRACE VANDERWAAL. Finala "America's Got Talent" are loc marți, 13 septembrie, dar câștigătorul celebrului concurs va fi aflat abia miercuri. Presa internațională vorbește despre o competiție strânsă între Grace VanderWaal și Laura Bretan.

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. LAURA BRETAN și GRACE VANDERWAAL. Sportsrageous scrie că lupta finală de la "America's Got Talent" se va da între Grace VanderWaal și Laura Bretan. Pe baza reacțiilor publicului din întreaga lume, site-ul scrie că atunci când te gândești la câștigătorul sezonului 11 îți vin în minte doar aceste nume. Pare evident că Grace VanderWaal și Laura Bretan au furat inimele tuturor cu prestația de pe scena concursului.

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. LAURA BRETAN și GRACE VANDERWAAL. Prin urmare, scrie presa internațională, există o șansă uriașă ca Grace VanderWaal să câștige competiția datorită talentului său incredibil de a compune, dar și vocii sale unice. Pe de altă parte, cuvinte lăudăroase există și la adresa Laurei Bretan, românca de 14 ani. Așadar, va fi destul de greu de decis cine va câștiga concursul atâta timp cât ambele copile au voci extraordinare.

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. LAURA BRETAN și GRACE VANDERWAAL. Grace VanderWaal are 12 ani și i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a interpretat o creație proprie, atât vocal, cât și la ukulele, un instrument asemănător chitarei. "I Don't Know My Name" este piesa care a impresionat publicul și juriul în asemenea măsură, încât a fost trimisă direct în semifinale, unde a întâlnit-o și pe Laura Bretan.

[citeste si]

CÂȘTIGĂTOR AMERICA'S GOT TALENT. LAURA BRETAN și GRACE VANDERWAAL. Howie Mandel a fost cel mai încântat de prestația lui Grace. "Cred că ești un miracol umblător. Piesa e despre faptul că lumea nu îți știe numnele, dar acum toți vor avea idee despre tine, căci mergi direct în semifinale", a spus juratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel