Urmărește emisiunea live


Laura Bretan, apel la fani pentru semifinalele "America's Got Talent"

Laura Bretan, adolescenta de 14 ani care uimește o lume întreagă cu vocea ei, face un apel la fani în contextul în care ea se pregătește pentru semifinalele show-ului "America's Got Talent".

Adolescenta cere sfatul fanilor, pe Facebook, să o ajute să decidă ce melodie să aleagă pentru această nouă etapă a concursului "America's Got Talent".

"Bună seara, dragii mei dragi!
Ce cântec credeți că ar fi bine să interpretez in etapa următoare?
Ghiciți?", a scris Laura Bretan, duminică seară pe pagina sa de socializare, același mesaj fiind transmis și în limba engleză.

[citeste si]

Apelul tinerei nu i-a lăsat indiferenți pe fani, care i-au prezentat deja mai multe variante, respectiv piese de Mozart, Bach sau piese cântate de Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Celine Dion. 

"Ar fi de preferat sa alegi o piesa care prinde la public, ca "You raise me up! ", "Hallelujah", sau "I dreamed a dream"...Americanii nu prea sunt receptivi la piesele " grele" de opera... Trebuie ceva emotionant, ceva cu mesaj, neaparat!", "Orice melodie care îți va pune și mai mult în valoare calitățile vocale și remarcabilul tău talent artistic, cu siguranță vei ști ce să alegi... Mult succes si noroc, dragă Laura! ", "Sfatul meu este sa alegi o melodie cunoscuta publicului larg, nu doar o arie de opera clasica. Dintre cei mai indragiti cantareti de opera in America sunt Sarah Brightman si Andrea Boceli care fac muzica de opera mai accesibila pe gustul americanilor de rand, nu doar a celor educati muzical care vin la Opera House. Publicul tau este americanul de rand si trebuie sa canti ceva cunoscut lui ca el sa te voteze", "Melodia de la preselectie din RO a fost una de acest gen si care ti-a pus bine in valoare vocea. Sper sa gasesti ceva in repertoriul Sarei Brightman sau al lui Boceli. Ei ridica sali intregi in picioare de fiecare data, si tu poti face la fel! Dumnezeu sa te lumineze sa faci alegerea care trebuie!", "Ceva pe gustul americanilor. Opera, mai putin!. Eu iubesc o Soprana Laura Bretan, dar concursul acesta este mai general si este nevoie de putina abordare in acest sens. Succes!", "Mie imi place foarte mult( pritntre altele) cantata nr. 147 de Bach!!! - dar muzica asta nu este de gustul tuturor categoriilor de iubitori de muzica!", "O mio bbabbino caro.....ar fi inca o data melodia adusa omagiu bunicului tau drag..succes micuta mare Maria Callas", "Laura esti fantastica,uimitoare,itzi recomand sa ii surprinzi cu alt gen muzical de exemplu sunt sigur ca poti canta Celine Dion.Itzi doresc multa,multa bafta!!!", "Eu mi-aș dori să ajungi să cânți alături de Andre Rieu! Îți doresc mult succes!!! Bravooo!!!", "un cantec comercial, care sa placa multimii, nu celor cu cultura muzicala, acum e important ca voturile sa vine de peste tot", sunt doar câteva dintre cele aproape 300 de comentarii la postarea Laurei Bretan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel