Ladislau Boloni, Antwerp, situația oficială a contractului

Ladislau Boloni, contract. foto: royalantwerpfc.be
Ladislau Boloni, contract. foto: royalantwerpfc.be

Antrenorul român Ladislau Boloni şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa belgiană de fotbal Antwerp, de care este legat acum până pe 30 iunie 2020, a anunţat vineri clubul.

Boloni indicase anterior că îşi va prelungi înţelegerea cu Antwerp, pe care o pregăteşte din vara anului trecut. Tehnicianul de 65 de ani are rezultate bune cu formaţia cu care în sezonul trecut a fost foarte aproape de calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

După cinci etape din noul campionat, echipa, neînvinsă şi cu un singur gol primit, este poziţia a 5-a a clasamentului, la 2 puncte de liderul Genk. 'Performanţa inteligentă a antrenorului nostru este recompensată', a afirmat Antwerp pe site-ul său. 'Ladislau Boloni a preluat conducerea echipei la începutul sezonului trecut şi i-a fost încredinţată misiunea foarte dificilă să menţină un lot lipsit de experienţă în prima divizie a fotbalului belgian. Ca nou-promovată, am avut un parcurs mai mult decât corect, am participat până în ultima etapă (a sezonului regulat - n. r.) la cursa pentru calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

Antrenorul nostru a semnat astăzi un nou contract care-l leagă de clubul nostru până pe 30 iunie 2020', a adăugat gruparea flamandă. Între iunie 2008 şi februarie 2010, Boloni a antrenat-o pe Standard Liege, cu care a câştigat în 2009 campionatul şi Supercupa Belgiei.

Vezi și: Exatlon, sezonul doi. Cine sunt cei zece războinici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel