Kanye West este, oficial, miliardar

Rapperul american Kanye West este oficial miliardar, potrivit editorilor revistei Forbes.

Muzicianul şi-a sporit averea mai ales după colaborarea cu compania Adidas, pentru care a lansat linia de pantofi sport Yeezy. Pantofii sunt vânduţi pentru minimum 200 de dolari perechea. Restul averii lui West provine din proprietăţi imobiliare. Averea lui West, care este căsătorit cu vedeta de reality show Kim Kardashian, se ridică la 1,3 miliarde, arată aceeaşi sursă.

West, în vârstă de 42 de ani, a fost asociat cu Nike timp de mai mulţi ani, dar a întrerupt colaborarea cu compania în 2013, pentru ca, doi ani mai târziu, să înceapă să lucreze cu Adidas. Editorii Forbes au mai spus că West a făcut mulţi ani presiuni asupra lor, să îl includă pe lista celor mai bogaţi oameni din lume, dar au refuzat, din lipsă de dovezi.

Rapperul a devenit cunoscut la începutul anului 2000

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West, câştigător a 21 de premii Grammy, şi-a lansat cel mai recent album de studio, "Jesus Is King", anul trecut.

Kanye West este al doilea rapper miliardar din istorie, după Jay-Z, în vârstă de 50 de ani, care a intrat în selectul club anul trecut, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel