Jurat, plecare cu lacrimi de la Românii au talent! Rupe tăcerea

Cătălina Burghelea / 24 Martie 2019 / 12:30 Salveaza PDF Comentarii
Românii au talent
Românii au talent

Un fost jurat de la "Românii au talent" rupe tăcerea, la patru ani după ce a decis să părăsească emisiunea de talente.

Constantin Cotimanis a părăsit "Românii au talent" în 2015, după doar un an petrecut în rolul de jurat al show-ului. Locul i-a fost luat de actorul Florin Călinescu, care este și în prezent jurat.

Cotimanis a dezvăluit recent motivul plecării de la "Românii au talent".

Nu mă va ierta niciodată


„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând" , a povestit Bebe Cotimanis pentru libertatea.

A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică... mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală și m-a aplaudat"  , a mai spus îndrăgitul actor și voiceover la Pro TV.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26