Julie Mayaya a câștigat show-ul Vocea României

mayaya
mayaya

Julie Mayaya este câștigătoarea sezonului doi de la Vocea României. Mayaya, în vârstâ de 26 de ani a câştigat premiul în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România. Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima poziţie aflându-se Tibi Scobiola.

Julie s-a născut la Iaşi şi a ajuns prima dată în Republica Congo, de unde e tatăl său, la vârsta de 17 ani. Viaţa ei în România s-a învârtit mereu în jurul muzicii, chiar dacă tânăra a terminat Liceul de Informatică din Iaşi şi Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti. La 5 ani a avut primul concert, iar de atunci a mai cântat pe la nunţi şi botezuri.

În finală, eleva lui Horia Brenciu i-a învins pe Vizi Imre(Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) și pe Tibi Scobiola (Smiley).

 În finala emisiunii concurs din seara de miercuri, 26 decembrie, toți cei patru participanți rămași în competiție au interpretat duete alături de antrenorii lor sau un cântăreț desemnat de aceștia.

 Câştigătorul primei ediţii de la Vocea României a fost Ştefan Stan, cel care a triumfat anul trecut, într-o finală în care a concurat cu Iuliana Puşchilă, Cristi Sanda şi Dragoş Chircu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel