Jocurile Europene 2019: Luptătoarea Kriszta Incze va susţine un meci pentru bronz la cat. 62 kg

[] []

27 iun 2019 / 23:40
Salveaza PDF Comentarii

Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze o va înfrunta pe germanca Luzie Manzke sau pe poloneza Katarzyna Maadrowska, vineri, într-un meci pentru bronz la cat. 62 kg, la Jocurile Europene de la Minsk. Incze a învins-o în optimi pe Mariana Cherdivară (Rep. Moldova), în sferturi a trecut de turcoaica Asli Tugcu, dar a pierdut semifinala cu azera Elmira Gambarova.

Alexandra Anghel (68 kg) a pierdut în recalificări în faţa bulgăroaicei Sofia Gheorghieva. Maria Alexandra Cioclea (cat. 50 kg) a fost învinsă în primul tur de Oksana Livaci (Ucraina). La cat. 76 kg, Cătălina Axente a pierdut în optimi în faţa turcoaicei Aysegul Ozbege. Bilanţul României până acum este de două medalii de aur, două de argint şi patru de bronz.

Aurul a fost câştigat de Laura Georgeta Coman, în proba de puşcă aer comprimat 10 m, şi de Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi, la canoe-2 pe 1.000 m. Medaliile de argint au fost cucerite de Dacian Barna şi Andreea Bogati în proba de perechi mixte din concursul de gimnastică aerobică, respectiv perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la tenis de masă - dublu mixt.

Medaliile de bronz au fost obţinute la sambo, prin Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Vâlvoi (cat. 64 kg) şi Alina-Petronela Păunescu (cat. +80 kg), şi la gimnastică aerobică - grup (Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Dacian Nicolae Barna, Dorin Marian Broţei şi Andreea Bogati). România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie.

Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul. Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24