Urmărește emisiunea live


iUmor 4 mai 2019. Bendeac, declarație neașteptată pentru Cheloo. Aluzie la Fuego

iUmor 4 mai 2019. Cea de-a zecea ediţie iUmor, difuzată sâmbătă seară, a venit cu o declaraţie neaştaptatã din partea lui Mihai Bendeac. În timpul pauzei de masã, juraţii iUmor au discutat posibilitatea unei colabãrori muzicale între Cheloo şi Fuego, moment în care Mihai Bendeac a declarat: „Dacã tu faci piesã cu Fuego, eu spun public acum cã îmi comand pe banii mei un bust al tãu şi mi-l pun în casã!”.

iUmor 4 mai 2019. Invitat special în acest sezon, Paula Chirilã i-a "tocat" mărunt şi i-a "fiert" la foc mic pe juraţi asearã, cu un moment savuros de roast, din care n-au scãpat nici alţi colegi de breaslã ai actriţei. „Am avut nişte emoţii înfiorãtoare, de credeam cã o sã leşin pe scenã, mai ales cã trebuia sã spun nişte lucruri nu tocmai drãguţe despre nişte oameni pe care îi apreciez, pe care îi cunosc şi cu care mã întâlnesc mereu în show-urile tv!", a mãrturisit ea.

iUmor 4 mai 2019. O revenire spectaculoasã i-a cucerit pe juraţi asearã. Backstage Boys au fost cei care întâi i-au dat mari bãtãi de cap lui Mihai Bendeac. „Când am auzit cã încep un numãr de impovizaţie, având în vedere experienţa anterioarã cu numerele de improvizaţie, am avut cãdere de calciu!", a mãrturisit juratul. „Bãieţii ãştia meritã cu prisosinţã sã fie în finalã!", a spus şi Delia, iar Cheloo a fost de acord, astfel cã Backstage Boys au primit trei like-uri.

Decizia lui Dima Cubreacov, aspru taxată de Mihai Bendeac și Cheloo


iUmor 4 mai 2019. Nu acelaşi lucru s-a putut spune însã şi despre revenirea lui Dima Cubreacov. „Greşeala lui a fost cã s-a lãsat foarte mult influenţat de public şi de starea sãlii!", a povestit Delia, în vreme ce Bendeac s-a arãtat deranjat de faptul cã tânãrul nu a vrut sã le ofere un moment mai amplu pe scena iUmor, spunându-le cã îşi pãstreazã restul materialului pentru show-urile lui. Dima a obţinut astfel un singur like, din partea Deliei.

iUmor 4 mai 2019. Serghei Dîm, despre care juraţii au aflat ulterior cã este iubitul Anisiei Gafton a fost cel care l-a determinat pe Mihai Bendeac sã scoatã o carte verde. „Îţi alegi alt text şi revii!", l-au încurajat şi prezentatorii show-ului, astfel cã Serghei şi-a luat inima în dinţi şi a revenit la iUmor. A doua şansã a fost cu noroc pentru Serghei, acesta obţinând voturile necesare pentru a ajunge în aplucaţia iUmor, dar şi o declaraţie interesantã din partea lui Cheloo: „Bendeac a fãcut lucruri foarte bune în acest sezon. A întors nişte concurenţi, eu nu aş fi fãcut-o şi a cam avut dreptate. Este şi cazul acestui bãiat. Mi se pare cã este deosebit de inteligent, are bun simţ şi cautã sã îşi construiascã bine numerele", a declarat juratul iUmor.

Ică Dumitrescu, hip hop roast la iUmor


iUmor 4 mai 2019. Urmãtorul concurent a venit la iUmor cu speranţa ca glumele lui sã nu se izbeascã de Cheloo ca de un zid, dupã cum chiar el a mãrturisit. La 28 de ani, Icã Dumitrescu a venit pe scena iUmor cu un hip hop roast. Chiar dacã pe Cheloo nu a reuşit sã îl convingã, Deliei i-a plãcut momentul lui: „A avut un flow bun şi nişte texte interesante!", a declarat jurata, în vreme ce Cheloo a completat „Degeaba vii la iUmor cu un rap de calitate şi cu o piesã bunicicã. Trebuie sã trânteşti oamenii jos de pe scaune! Da voi în baza cãror cunoştinţe despre muzica rap l-aţi trimie pe bãiatul ãsta mai departe?", şi-a întrebat Cheloo colegii. Mihai Bendeac nu a ratat momentul sã facã o confesiune: „V-am ascuns 2 ani şi jumãtate faptul cã mã pricep foarte bine la rap!".

iUmor 4 mai 2019. Când credeau cã le-au vãzut pe toate, asearã, în platoul emisiunii şi-a fãcut apariţia mentalistul Lioz Shem Tov. Originar din Israel, acesta a venit cu un moment special, de telekinezie, un fenomen paranormal care presupune mişcarea unor obiecte cu puterea minţii.

iUmor 4 mai 2019. „Sunt cel mai tare din lume cu ceea ce fac şi nimeni altcineva nu mai poate sã facã ceea ce fac eu!", a mãrturisit el, încã de la început. Pe Mihai Bendeac l-a captivat din primele momente: „E previzibil, dar e genial. Iubesc acest gen de comedie. Nu mi-am imaginat niciodatã, în viaţa mea, cã ar putea veni cineva pe scenã sã facã un astfel de numãr! E nãucitor!", a spus Mihai Bendeac, fãcând referire la seriozitatea cu care acesta îşi trata numãrul. Cu trei like-uri, Lioz Shem Tov a ajuns direct în aplicaţia iUmor.

iUmor 4 mai 2019. Nu la fel de norocoasã a fost însã Paula Morgovan, care a venit la iUmor mai mult pentru a se rãzbuna pe fostul ei iubit, printr-o poezie. Pe juraţi nu i-a convins deloc, astfel cã a plecat acasã cu un singur like, de la Delia.

iUmor 4 mai 2019. În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o "carte verde", care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

iUmor 4 mai 2019. Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

iUmor 4 mai 2019. Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel