IPJ Teleorman, dotări noi. Poliţiştii vor primi maşini noi

Şapte autospeciale Dacia noi au intrat, vineri, în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman. 'Prin programul de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a primit astăzi şase autoturisme Dacia Logan şi unul Dacia Duster', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

"Autoturismele recepţionate astăzi vor fi repartizate structurilor operative din mediul rural şi urban, urmând să ajungă la posturile de poliţie comunale din Furculeşti, Salcia, Săceni, Fântânele şi Tătărăştii de Sus, la Poliţia Rutieră Zimnicea, precum şi în cadrul Inspectoratului, la Serviciul de Investigare a Infracţiunilor Economice", a mai adăugat sursa citată.

Cele şapte autospeciale repartizate IPJ Teleorman vor fi folosite în misiunile operative derulate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, ducând la o îmbunătăţire a timpilor de reacţie la intervenţii şi la creşterea mobilităţii şi, totodată, vor contribui la desfăşurarea în condiţii mai bune a serviciului poliţienesc.

În urmă cu un an, IPJ Teleorman a primit în dotare alte 13 autospeciale de poliţie care au fost repartizate secţiilor de Poliţie Rurală şi Serviciului de Poliţie Rutieră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel