Ionuț Lupescu anunță că vrea să cumpere Dinamo

Ionuț Lupescu  Foto: Facebook
Ionuț Lupescu Foto: Facebook

Ionuț Lupescu anunță că e dispus să preia, alături de foști colegi de-ai săi, pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo de la Pablo Cortacero.

Aflat în prezent la Federația de Fotbal din Arabia Saudită, Lupescu a vorbit despre situația lui Dinamo și despre încercările suporterilor de a salva clubul din mâinile lui Pablo Cortacero. 

Fostul mijlocaș al „câinilor” este membru în DDB de mai mult timp și nu exclude varianta de a investi în „Ștefan cel Mare”.

„Problema este destul de simplă și complicată în același timp, în sensul că trebuie să se știe foarte bine care este structura corectă a acționariatului. Nu este posibil ca cineva care are 72% să plătească 500.000 de euro, iar DDB-ul, care a dat aproape două milioane de euro, să aibă 20%. Nu e normal! 

Toată lumea e nemulțumită de așa-zișii investitori sau patronii proprietari spanioli, care au adus haos în club. Din cauza lor urmează să fie făcute plăți pentru foștii jucători care au fost la Dinamo, în special spanioli, deci datoriile vin, asta este marea problemă”, a declarat Ionuț Lupescu, potrivit sport.ro. 

„Toată lumea vrea să scăpăm de Cortacero. Dacă omul vinde, suntem destui care pot să cumpere acțiunile. Dacă e, cumpăr eu cu alți doi, trei colegi de-ai mei. Cu siguranță găsim, nu asta este problema. Problema e că nu putem fi investitori. Una e să fii proprietar și investitor.

Dacă acest om ar vinde acțiunile, atunci ar exista oameni care au jucat la Dinamo și care ar putea fi propritetari împreună cu DDB-ul. Ca societate, Dinamo ar fi mult mai credibilă pentru un investitor sau petru sponsori”, a mai spus Lupescu, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel