EXCLUSIV  Învățătorii Ilie au trăit în Iad. Un tânăr de 26 de ani le-a dat cea mai cruntă lecție

Simțim că ne arde pielea când stăm la soare vara, la o temperatură de peste 40 de grade, dar ne putem închipui cum este să ardem, de vii, într-o mașină?

Habar nu am și sper să nu aflu niciodată. Nici eu și nici dumneavoastră, dar Ioana și Gheorghe Ilie au simțit-o pe pielea lor și nu au cum să ne spună ce înseamnă acest lucru din moment ce au trăit în Iad, preț de câteva secunde, înainte de a fi judecați de cineva. Dar oamenii aceștia nu meritau să moară așa. Au fost cei mai iubiți și respectați dascăli din comuna Brăești (Buzău). Nimeni nu merită să moară așa și, totuși, într-o zi, vine un Dorel, un deștept, un om pe care îl mănâncă atât de tare talpa, încât nu se poate abține până nu bagă pe cineva în mormânt. Furios și iute.

Oamenii ăștia, Ioana și Gheorghe Ilie, ar fi trebuit să joace la nunta copiiilor, care urma să fie în curând. Nu vor mai putea să facă acest lucru. Copiii lor vor da hainele de sărbătoare pe haine negre, ca durerea din sufletul lor. Dar cui îi pasă? Și în acest moment, când dumneavoastră citiți acest text, un alt Dorel bagă pe cineva în mormânt. Și nu! Nu vorbim de neatenție: vorbim despre VITEZĂ EXCESIVĂ!!! Cât de redus să fii, încât să nu poți circula cu viteza LEGALĂ?! Unde te poți grăbi atât de tare? Într-o zi, tot ca Ioana și Gheorghe Ilie vor ajunge și posesorii ăștia de permis, că șoferi nu pot fi numiți.

E chestiune de zile, luni sau ani și de modul de a te face una cu pământul. Dar nimeni nu vrea să moară în flăcări, ucis de un posesor de permis auto, înainte de a-și regla conturile în viața asta. Și mai zic unii că avem șosele proaste și că, vai, nu avem autostrăzi, și că de-aia murim. Nu! Murim de proști ce sunt unii care au obținut permisul auto cine știe cum. Dacă toată lumea ar merge conform regulilor de circulație, nu am avea atâtea corpuri schingiuite pe șosele. Și când te gândești că în mașina aia carbonizată, un biet Cielo, ar fi putut fi chiar mama sau tatăl tau? Ori bunica? Poate vă gândiți data viitoare, când vă grăbiți, că și pe alții cineva îi așteaptă acasă, nu doar pe voi, teribiliștilor!

Cei doi învățători se întorceau de la Buzău în momentul în care mașina în care se aflau a fost spulberată de un Audi cu volan pe dreapta condus de un tânăr, de 26 de ani, din Cândești. Martorii spun că bolidul avea viteză mare. În urma impactului, familia Ilie a rămas încarcerată. Autoturismul a luat foc și a ars complet. La sosirea pompierilor, învățătorii erau deja morți. 

Rămas bun, dascălilor! Și iertați viața pentru lecția nemeritată pe care v-a dat-o! Și iertați că ați trăit în Iad ultimele clipe de viață! Dumnezeu să vă aibă în pază! Cât despre șoferii care omoară oameni... nu mai e nimic de zis. Justiția se ocupă de corupția care ucide, dar până atunci, noi murim pe drum călcați de bolizi.

El este tânărul care a produs accidentul:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel