Încrederea în Crin Antonescu a ajuns la o valoare cu o singură cifră, susține Mirel Palada

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a dezvăluit, luni, ce politician important al României a ajuns să se bucure de o încredere "cu o singură cifră". Din toamna lui 2007 nu s-a mai întâmplat asta, a adăugat sociologul, care a prezentat cauzele scăderii în sondaje.

"Outch. S-a întâmplat și asta. E cu o singură cifră. Din 2007 toamna târziu săracul n-a mai avut încrederea cu o singură cifră. Ce cioburi s-a făcut. O distrugere a imaginii de manual. Nici dacă vroia cineva să i-o facă nu se prăbușea în halul ăsta. Aside comment: încet-încet, dacă mă chinui un pic, îl depășesc până și eu...", a scris Mirel Palada, luni, pe pagina sa de Facebook.

Întrebat de DCNews despre ce politician este vorba, sociologul a răspuns: Crin Antonescu.

El ne-a prezentat și motivele care au dus la prăbușirea încrederii lui Crin Antonescu, potrivit unui sondaj recent ale cărui rezultate nu au fost încă publicate.

"Din cauza inconsecvenței dânsului, pe de o parte - când e laie, când bălaie. Și lumea amendează în general chestiile astea. Și din cauza faptului că este perceput ca fiind perdant. A pierdut postul de lider la PNL, a ieșit din lumina reflectoarelor, nu mai este o voce dominantă în zona Opoziției și nu mai acaparează talk-show-urile. Lumea nu se mai uită în gura lui", a explicat Mirel Palada.

Vezi și: Sondaje prezidențiale. Pieleanu: "E aproape imposibil"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel