Ilinca Vandici, totul despre sarcină și viitoarea nuntă: ''Voi fi o mireasă total atipică''

Ilinca Vandici a vorbit despre sarcină și o posibilă nuntă. Vedeta își dorește să nască un băiat și vrea sa fie o mireasă atipică.

”Sunt fericită, sunt foarte fericită şi mă lupt cu vremea asta foarte friguroasă. Am primit vestea foarte drăguţ şi foarte frumos, însă nu a fost ceva spectaculos aşa, adică nu s-a întâmplat vreun vis premonitoriu sau aşa ceva. sau zic eu că a venit oarecum la momentul potrivit. Noi oarecum ne-am dorit un copil, am discutat despre lucrurile astea şi nu ne-a luat prin surprindere. Eu îmi doresc foarte tare băiat. În mod normal ar trebui să fie Leu, dar poate să fie Rac sau Leu, depinde dacă nasc mai devreme sau mai târziu. Andrei este foarte fericit pentru că-şi dorea foarte tare un copil la fel ca şi mine. E extrem de încântat. e foarte grijuliu cu mine, mă sună într-una să mă întrebe dacă sunt bine, dacă am mâncat, dacă bebeluşul e bine. E foarte, foarte grijuliu şi atent cu mine şi asta mă încântă foarte tare, pentru că mai ales în momentele astea am nevoie de asta”, a declarat Ilinca Vandici pentru cancan.ro.

”Într-o seară, la televizor, cu testul la spate, i-am pus nişte întrebări de siguranţă, a trecut testul şi apoi i-am spus. Dacă e băiat, îl va chema Ioan, ca pe tata, pentru că vreau să-i păstrez aşa amintirea, iar dacă va fi fetiţă Ioana, tot din acelaşi considerent. Nu am greţuri, nu am stări aiurea., a adăugat vedeta.

Va fi o mireasă atipică

Ilinca Vandici nici nu se gândește ca nuntă să aibă loc prea curând. Vrea sa fie o mireasă atipică și declară că nu este pentru ea rochia lungă cu trenă, așa cum ne-a obișnuit să o vedem.

”Nu, nu, nu, asta nu. Nu e pentru mine rochia de mireasă, mai ales acum că nici nu avem cum să facem nuntă până ce nasc şi ar fi penibil să mă apuc să mă îmbrac în rochie de mireasă după ce nasc. Va urma şi pasul acesta pentru că e ceva normal, firesc, dar voi fi o mireasă total atipică, nu mă veţi vedea în rochie lungă cu trenă, aşa cum v-am obişnuit şi până acum. Nu, nu o să mă vedeţi în rochii cu trene, sirene şi alte lucruri”, a mărturisit prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil pentru cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel