IKEA: Desenul unui băiețel român, transformat în jucărie de pluș

Liliacul vesel, desenul realizat de un băiețel din România, va fi transformat într-o jucărie de pluş de IKEA of Sweden AB care va fi comercializată în magazinele companiei din întreaga lume, începând din luna noiembrie.

Desenul lui Albert, un băieţel în vârstă de 7 ani din România, este unul dintre cele zece desene câştigătoare ale unei competiţii organizate la nivel global, în „Campania Jucăriilor de Pluş pentru Educaţie", ediţia 2014, scrie Mediafax. 

Toate cele zece desene câștigătoare, inclusiv desenul "Liliacul vesel", realizat de Albert, vor fi transformate de designerii IKEA într-o colecţie limitată de jucării de pluş, vândută începând din noiembrie 2015 în magazinele companiei din toată lumea.

Copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani din întreaga lume au fost invitați să creeze personaje pentru "Campania Jucăriilor de Pluş pentru Educaţie", juriul alegând în final 10 desene cu personaje fantastice care vor deveni jucării de pluș. Copiii ai căroro desene au fost selectate sunt din Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Croaţia, Cipru, Olanda, România şi Taiwan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel