Igienizați covorașul de duș cu 2 ingrediente naturale: fără detergent și fără înălbitor

Igienizați covorașul de duș cu 2 ingrediente naturale - fără detergent și fără înălbitor. Sursa - Pexels
Igienizați covorașul de duș cu 2 ingrediente naturale - fără detergent și fără înălbitor. Sursa - Pexels

Dacă covorașul de la duș sau cadă este murdar înseamnă că este timpul să vă ocupați de curățarea lui. Nu trebuie să-l aruncați și să-l înlocuiți, cu doar să-l curățați.

 

Cu un remediu simplu și ieftin, poți igieniza covorașul de duș. Fără detergenți sau înălbitor și îl poți face să arate  ca nou. Incredibil, nu-i așa? Totuși este așa. Știi deja cum să o faci? Trebuie să folosiți  două ingrediente naturale pe care le avem cu toții în cămară, iar rezultatul final vă va încânta.

Oțetul de mere, un ajutor de nădejde pentru sănătatea părului: iată cum îl poți utiliza pentru mai multe beneficii

Pentru a igieniza bine covorașul de duș nu aveți nevoie de detergenți, înălbitor sau alte substanțe chimice dure. Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar există un remediu ușor și ieftin care îți va permite să obții un rezultat uimitor, folosind doar 2 ingrediente 100% naturale.

Iată care sunt produsele de care ai nevoie: 3 linguri de bicarbonat de sodiu; 1 pahar de oțet alb; 10 grame de săpun de Marsilia (dat prin răzătoare); apă caldă; un lighean, o perie.

Deci, pentru a igieniza covorașul de baie sau de duș ai nevoie doar de aceste 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu și oțet alb. Și dacă vrei să obții un rezultat uimitor, tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva picături de săpun de Marsilia. Covorașul tău va mirosi bine.

Fierbe hainele într-o oală cu apă: vei fi uimit de rezultat, care este cu adevărat uimitor

În primul rând, scufundă covorașul într-un lighean cu apă călduț, în care ai adăugat câțiva fulgi de săpun de Marsilia.

Începeți să curățați covorașul cu o perie, iar apoi adăugați un pahar de oțet alb și 3 linguri de bicarbonat de sodiu. Lăsați totul la înmuiat, iar după aproximativ 15 minute clătiți covorul și îndepărtați orice pete rămase cu peria. Iată o metodă simplă și ieftină care  face ca covorașul din baie să arate ca nou, fără a folosi măcar detergent și înălbitor.

Puneți cojile de portocală în mașina de spălat: ceea ce se întâmplă este uimitor

Vă plac portocalele care sunt dulci, suculente și irezistibile? Însă este o risipă să aruncați coaja lor. Puneți-le mai bine în mașina de spălat, iar ceea ce se întâmplă este surprinzător.

Nu ne săturam niciodată de portocale, care sunt parfumate, delicioase, dulci și irezistibile.  Bineînțeles că le putem folosi și în multe rețete, care le plac atât de mult copiilor. Aproape cu toți, însă, facem o greșeală de neiertat când aruncăm cojile.  

Și tu faci această mare greșeală când prepari suc de portocale! Odată ce ai aflat de ce este o greșeală, cu siguranță nu o vei mai face niciodată.


Mâinile tale sunt sunt uscate și crăpate? Iată remediile naturale, care îți sunt de ajutor

Dacă  ai observat că mașina de spălat nu curăță și igienizează temeinic hainele și, mai ales, să are un miros neplăcut, nu este nevoie să apelezi la remedii drastice și costisitoare. Ca și alte aparate electrocasnice, mașina de spălat are nevoie de îngrijire și întreținere. Cuva și garniturile trebuie curățate și degresate din când în când. Iar coaja de portocala te poate ajuta!

Plase de țânțari, detașabile și ușor de instalat pe ferestre. Iată cum le putem face acasă

Mașina ta de spălat va fi curată, parfumată și igienizat dacă faceți acest lucru. Ceea ce trebuie să faceți este să luați cojile a două sau trei portocale și să le puneți într-o pungă de pânză. Urmează să introduceți punga sigilată în coșul gol și să adăugați o lingură de bicarbonat în compartimentul pentru detergent.

Spray anti-praf, realizat cu ingredientele din bucătărie: este eficient și ieftin  

Porniți mașina de spălat pe un regim rapid, dară fără a pune și haine. În așa fel, bicarbonatul și portocalele vor igieniza, degresa și parfuma mașina de spălat.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel