Antonescu: UDMR nu a respectat acordul secret încheiat de cei trei lideri

ponta antonescu dc
ponta antonescu dc

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seara, la Realitatea Tv, că a existat un acord de guvernare în comun între USL și UDMR, ce purta parafa sa, a lui Victor Ponta și a lui Kelemen Hunor. Cu toate astea, de la declanșarea campaniei și până la alegerile parlamentare, "foarte multe lucruri" nu au decurs cum era stabilit.

"A existat un asemenea acord, care era un angajament de intenţie pentru guvernare în comun, în raport cu care de la momentul semnării şi până la încheierea campaniei electorale foarte multe lucururi nu au decurs în conformitate cu spiritul de acolo şi care din punctul meu de vedere, cel puţin, pentru mine şi pentru PNL însemna dezlegarea de acest angajament.

Eu si Ponta l-am semnat. Eu ce semnez nu ascund. Apropo de bunele noastre intenţii, nu se putea pentru că UDMR nu a fost un partener corect nici măcar din momentul semnării angajamentului dintre trei oameni. Era vorba de intenţia de a construi împreună o guvernare, pe nişte baze, pe nişte principii.  E vorba de un anumit spirit, uitati-vă la declaratia nobilă a lui Ponta de la Targu Jiu. Cum s-a răspuns: la eforturile pe care noi chiar si pe ultimii metri le-am făcut pentru a incerca sa construim, am vorbit de cateva lucruri intre care aritcolul 1 din Consituţie, o minimp intelgere ptuea să existe, dar răspunsul a fost: 'noi vrem ministere'", a declarat liderul liberal.

Crin Antonescu a precizat că acordul a fost semnat de el, președintele PSD, Victor Ponta și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel