Horoscop, vineri, 5 octombrie, 2018

Horoscop. Nu le ştiu ei chiar pe toate, ca atare, Balanțele nu ar trebui să se te jeneze să-și recunoască inferioritatea în anumite planuri şi să ceară ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Săgetătorii trec  printr-o perioadă plină de acţiune! 

Horoscop, 5 octombrie 2018, BALANȚĂ

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena să-ţi recunoşti inferioritatea în anumite planuri şi să ceri ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Azi ai norocul de a întâlni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi în domeniul în care tu încă mai înveţi, deci e o onoare pentru tine să fii primit în preajma sa. Are multe să-ţi explice, îţi oferă sfaturi şi îndrumări esenţiale, încât vei pleca de lângă el tobă de carte, plin de idei şi de soluţii eficiente la ceea ce te preocupă. Nu refuza aşadar lecţii de la alţii, chiar dacă ştii şi tu destule, pentru că, la urma urmei, omul cât trăieşte învaţă, iar ceea ce afli azi îţi este de folos!

Horoscop, 5 octombrie 2018, SCORPION

Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă.

Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

Horoscop, 5 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Treci printr-o perioadă plină de acţiune! Se poate întâmpla ceva deosebit, mult aşteptat sau pregătit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gândit multă vreme împreună cu persoana iubită, ceva presimţit deja dar care abia acum dă semne de viaţă.

Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristica de bază a acestei zile, mai ales în plan sentimental, deci orice tendinţă spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

Horoscop, 5 octombrie 2018, CAPRICORN

Sumele de bani care îţi parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezeşti în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci eşti ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine.

E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţii banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Horoscop, 5 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Eşti cam obosit, parcă împovărat de nişte emoţii care nu te reprezintă, pentru că tu eşti mai pozitiv din fire, dar acum te copleşeşte o stare psihică apăsătoare. Se vede că s-au acumulat multe pe umerii tăi şi nu prea ai chef de nimic care să te epuizeze odată în plus.

De aceea ai prefera şi pentru azi o mică vacanţă, o oră mai mult de somn sau mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viaţa de familie nu merge mai uşor, pentru că şi aici se resimt unele tensiuni care lasă urme în modul de a relaţiona cu aceştia.

Horoscop, 5 octombrie 2018, PEȘTI

Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieşte la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe.

Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe nişte inamici, ci ca pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel