HOROSCOP, joi 11 august, 2016

Berbec

Descoperi ceva foarte interesant legat despre unul dintre colegii de la locul de muncă, iar asta de la alți colegi. Bârfa nu este un lucru pe care-l apreciezi, însă uneori ajung o groază de informații la urechea ta fără să vrei acest lucru.

Taur

Chiar dacă cei din jur se tot roagă de tine să investenști într-o mică activitate sau o afacere pe termen scurt, tu nu te lași înduplecată. Dacă e să depui un efort, fie el fizic sau financiar, vrei să o faci pe cont propriu.

Gemeni

Nu ai multe lucruri de făcut azi, nici măcar la birou. Vei reuși să finalizezi totul înainte de vreme, dar cu toate astea îți vei găsi ceva de făcut, ca să nu pierzi vremea degeaba.

Rac

Se ivește ocazia perfectă pentru a face ceva ce ți-ai propus partenerul tău acum ceva timp. Ar fi bine să nu refuzi, poate ieși ceva destul de interesant și veți putea petrece timpul împreună într-un mod util.

Leu

Azi va trebui să faci un mic sacrificiu de dragul unei rude. Chiar dacă nu te încântă atât de mult această idee, nu prea ai de ales. Mereu pui familia pe primul loc, în special în astfel de cazuri.

Fecioară

Cu dragostea stai mai mult decât bine. Nu prea ai un motiv de care să te plângi, așa că ar fi bine să apreciezi ceea ce ai și nu ceea ce îți lipsește. Totul merge ca pe roate iar tu trebuie doar să te bucuri de asta.

Balanță

Nici nu ai idee ce te așteaptă azi. Se pare că speranțele tale în această direcție au pierit de mult timp, însă odată ce lucrurile vor deveni mai concrete, te vei lămuri în privința faptului că nu trebuie să renunți niciodată.

Scorpion

Are loc ceva ce te face să te simți oarecum împlinită. Starea ta este una foarte bună iar cei din jur ajung să te invidieze din această cauză.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel