EXCLUSIV  Horoscop Fecioară 2024. Daniela Simulescu: Să țineți minte de la mine! Asta să alegeți când intrați într-o relație! - Video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu previziuni pentru 2024, în cazul nativilor din zodia Fecioară.

'Să recapitulăm ceea ce vă spun de ceva timp! Saturn rămâne pe întreaga perioadă a anului în casa a 7-a! Cine este Saturn? I se zice marele malefic! Dar suntem în 2024 deja și nu mai vorbim de marele malefic, ci ne putem gândi la el ca la profesorul acela dur, nesuferit. Orice ai face tot este nemulțumit. Ce face Saturn în casa a 7-a, casa relațiilor? Saturn e acolo direct până în iunie și apoi retrograd. Aveți de treabă! Relațiile care nu își au rostul nu mai rezistă! Dacă intrați în relații, bazându-vă doar pe chimia inițială, atracție, nu vor merge! Și veți intra într-un joc, într-o competiție cu persoana respectivă și, bine-nțeles, pierdeți timpul aiurea!', a spus Daniela Simulescu.

'Relațiile care au început în ultima perioadă se vor concretiza, cristaliza! Partenerii se mută împreună, decid să se căsătorească și să facă un copil, să facă bugete împreună. Cu alte cuvinte, dragii mei, relația este foarte importantă, dar dacă voi nu funcționați pe plan personal nu veți funcționa pe nimic, absolut nimic! De aceea, cei care vor să mai dea o șansă, dați-o! Mergeți la terapie de cuplu, sfătuiți-vă cu partenerul, discutați, analizați! Dacă nu mai este să meargă relația... nu va mai merge! Altfel, când nu merge și forțezi se va strica totul în viața ta!', a zis Daniela Simulescu.

Să țineți minte de la mine: compatibilitate, nu atracție!

'Dar. dacă simți că nu mai merge și rupi relația, Saturn îți va da o perioadă în care te vei simți singur, că nu te mai alege nimeni! De fapt, singurătatea aceasta Saturniană este cea mai bună pentru un doliu emoțional! De altfel, Saturn are un rol extraordinar în fazele doliului emoțional! Deci, relația este cea mai importantă. Și în vara anului 2023 au fost momente din acestea foarte ciudate! Să țineți minte de la mine: compatibilitate, nu atracție! Atracția este importantă, dar dacă te duci într-o relație bazându-te doar pe chimia de la început, fluturași, nu va fi ceea ce trebuie să fie!', a arătat Daniela Simulescu.

'Apoi, trecem la faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, la final de mai! Profesional vei avea anumite oportunități! Poți schimba locul de muncă, poți schimba departamentul, poți avansa sau atitudinea ta! Dacă până acum te gândeai că vrei carieră, să ajungi cât mai sus, acum îți dai seama că trebuie să fii mai relaxat și că nu te aleargă nimeni!', a zis Daniela Simulescu.

'Dragii mei, dacă așteptați o schimbare profesională a doua parte a anului este minunată în acest sens! Chiar vă invit să aveți foarte mult curaj! Dacă vreți să vă mutați din țară sau să vă luați o altă casă este o perioadă bună pe întregul an 2024! Prin urmare, aveți foarte multe lucruri de făcut în 2024!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel