Horoscop, duminică, 15 iulie, 2018

Crişan Andreescu / 15 iul 2018 / 07:30 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Taurii visează la un viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea lor îi entuziasmează la maximum, pe când Fecioarele ar fi bine să nu se  cramponeze de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. 

HOROSCOP BERBEC DUMINICĂ 15 IULIE

Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc.

Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente.

Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra.

Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la plaja, la film...

HOROSCOP TAUR DUMINICĂ 15 IULIE

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum.

Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti.

Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţinta cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit.

Bucură-te că ai timp destul la dispoziţie pentru a ridica acest edificiu exact aşa cum îl visezi!

HOROSCOP GEMENI DUMINICĂ 15 IULIE

Marea ta bucurie astăzi e timpul petrecut în compania copiilor tăi, pentru că de acolo îţi extragi tu toată energia pozitivă.

E minunat să te joci cu ei, să faci totul numai în compania lor, oferindu-vă unii altora imense dovezi de iubire!

Grija pe care le-o oferi, protecţia nemărginită pe care o reverşi asupra lor, preocuparea profundă pentru a asigura toate nevoile lor amplifică dorinţa ta de a fi un părinte perfect pentru ei, iar ceea ce îţi oferă ei în schimb e cea mai frumoasă răsplată.

Dacă nu ai copii, încă, îţi îndrepţi dragostea spre alţi copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau mătuşa cea mai simpatică.

Distracţia celor mici e marea ta satisfacţie!

HOROSCOP RAC DUMINICĂ 15 IULIE

Atitudinea jucăuşă pe care o abordezi azi e perfectă pentru a lupta cu nervii celor din jur.

Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă (spre ironie şi batjocură), altfel reacţia celor din jur ar putea fi şi mai agresivă.

Trebuie să-ţi controlezi un pic atitudinea cinică, pentru că unii nu vor înţelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenţă, obrăznicie sau răutate, deşi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav să glumeşti, să te distrezi pe seama oricărui motiv care apare.

HOROSCOP LEU DUMINICĂ 15 IULIE

A venit moentul unei decizii capitale. Ai acumulat până acum informaţiile necesare pentru a şti exact încotro te îndrepţi, deci lasă frica la o parte şi exprimă-ţi cu fermitate ultimul cuvânt.

Cineva chiar aşteaptă verdictul tău, depinde de ceea ce ai tu de spus, deci e nevoie de un dram de curaj din partea ta pentu a face un pas în faţă şi să spui ce ai ales.

S-ar putea să nu mai poţi schimba decizia odată luată, e categorică şi definitivă, tocmai de aceea trebuie să spui clar ce ai ales, cu încredere absolută că e decizia cea mai bună!

HOROSCOP FECIOARĂ DUMINICĂ 15 IULIE

Nu te crampona de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă.

Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri. Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţinta aceea merită toată atenţia.

Te atrage şi astfel te şi sustrage de pe calea plină de hârtoape de acum, deci concentrează-te doar la ceea ce te aşteaptă la destinaţie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24