Harlys Becerra, declarație de iubire pentru Lidia Buble: Prințesa mea frumoasă

Foto: Instagram @lidiabuble
Foto: Instagram @lidiabuble

Lidia Buble este din nou în centrul atenției. 

La mai bine un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble iubește din nou, de această dată cu un actor de origine cubanează. Este vorba despre Harlys Becerra, iar relația lor a fost confirmată oficial de artistă, după fotografiile pe care le-a publicat și cu declarațiile pe care le-a făcut, după ce o lungă perioadă de timp au fost lansate o mulțime de zvonuri. 

Speculațiile au apărut în urma unor imagini și comentarii de pe social media și, ulterior, au fost întărite de fotografiile publicate de artistă. „În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi", a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Cei doi au recunoscut că se iubesc, iar acum nu ezită să-și arate dragostea în public.

Recent, Lidia Buble a făcut publice mai multe imagini pe Instagram, iar partenerul ei a reacționat: „Mă simt atât de norocos că exiști în viața mea, prințesa mea frumoasă!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe iubitul acesteia

Tatăl Lidiei Buble este pastor și are reguli clare când vine vorba despre iubiții sau iubitele copiilor săi. Tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască nici pe Răzvan Simion, deși cei doi au format un cuplu cinci ani.

„Nu o să îl cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii...", a declarat Lidia Buble, într-un interviu pentru emisiunea "Xtra Nght Show", de la Antena 1.

Cu toate acestea, Lidia Buble l-a prezentat pe Harlys surorilor ei și a dezvăluit acest lucru pe rețelele de socializare.

„Lori îi face capul calendar", a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare, în timp ce își filma sora vorbind cu Harlys.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel