Ham Talent. Motivul pentru care Pepe s-a temut pentru viața lui

"Ham Talent" va începe, duminică, la Antena 1, ora 20:30. Membru al juriului, Pepe a declarat, că s-a temut pentru viaţa lui.

Pepe a mărturisit, pentru „ring", că a admirat animalele pe care le-a văzut pentru prima dată, dar şi că s-a temut pentru viaţa lui când în platou şi-a făcut apariţia un lup. Show-ul va aduce în prim-plan animale care vor încerca să impresioneze atât juriul, cât şi publicul.

[citeste si]

„Dragostea animalelor este maximă şi necondiţionată, dar când văd acelaşi lucru şi din partea stăpânului, sunt mulţumit pentru că asta înseamnă că animalul de companie este fericit. Am văzut pe parcursul emisiunii de la iepuri până la papagali, cai şi alte animale interesante. Au fost şi altele pe care le-am văzut pentru prima dată în viaţa mea. Parcă eram la Animal Planet. Au fost multe momente impresionante - să vezi dresajul animalului respectiv, relaţia dintre el şi stăpân şi să afli povestea lor -, dar au existat şi unele mai puţin plăcute când animalele au reacţionat violent şi ne-au dezamăgit. Au făcut-o poate din gelozie că au văzut pe altcineva lângă stăpânul lor şi au fost depunctate. Eu m-am temut sincer când în platou şi-a făcut apariţia un lup adevărat care era la niciun metru distanţă de noi. Lupul era pe un cal... Dar mai multe vă las pe voi să descoperiţi. Vă asigur însă că au fost multe momente spectaculoase", a mărturisit Pepe pentru „ring".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel