UPDATE Grup de copii, blocat la casacada Duruitoarea. Salvat de salvamontiști

FOTO arhivă. Sursa: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont
FOTO arhivă. Sursa: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină după ce un grup de copii a rămas blocat în zona cascadei Duruitoarea din județul Neamț. 

UPDATE: Acţiunea de recuperare a celor 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea s-a finalizat cu succes, grupul fiind însoţit de echipajul salvamont până în staţiunea Durău.

"Acţiunea de recuperare a grupului de copii s-a finalizat cu succes acum câteva minute, grupul fiind însoţit de echipajul salvamont până în Staţiunea Durau. Cei 24 de copii din Vaslui şi cadrele didactice au urcat pe un traseu în Masivul Ceahlău (zona Cascada Duruitoarea) şi au coborât pe altul. În jurul altitudinii de 1.100 m s-au blocat la traversarea unui torent şi au luat decizia corectă să solicite asistenţă Salvamont. Au fost scoşi din zonă şi conduşi pe o rută nemarcată, dar mult mai sigură până în staţiunea Durău. Nu au existat cazuri de accidentare sau persoane care să necesite acordarea primului ajutor", informează Salvamont România.

- Știre inițială - 

Un grup de 24 de copii a rămas blocat în zona cascadei Duruitoarea, din masivul Ceahlău, fiind solicitată intervenţia salvamontiştilor din judeţul Neamţ.

"Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Neamţ solicitaţi să intervină pentru sprijinirea unui grup de 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea, traseul fiind afectat şi blocat de torentele de apă formate după ploile puternice de azi noapte", se arată pe pagina de facebook a Salvamont România.

Vezi și: Dăncilă: Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel